Biotalous Bootcampin ideat esittelyssä!

Biotalous Bootcamp lähenee loppuaan ja tänään tiimit pääset esittämään ideansa finaalissa! Tiimit ovat kehittyneet ja ideat hioutuneet kuukauden aikana huimasti asiantuntijatyöpajoissa, Kolin Bootcamp-matkalla ja mentorien tukemina. Tutustu tiimien ideoihin tästä ja saavu juhlimaan projektin päätöstä klo 17 Viikkiin!

Wastenders

Wastenders tekee jätteestä arvokasta. Toimimme yhdistävänä linkkinä teollisten jätteen tuottajien sekä potentiaalisten jatkojalostajien välissä. Yhdistämme kaksi toisilleen tuntematonta toimijaa, ja näin toisen jätteestä syntyy toiselle arvokasta raaka-ainetta.

Sieni-Kulinaristit

Kehitämme puhtaita, helppoja ja kotimaisia ruokasientenkasvatusratkaisuja kotiin, metsään ja puutarhaan. Tuotteemme lisäävät laadukkaan lähiruoan tarjontaa ja tuovat uusia ratkaisuja globaaleille ruoantuotantomarkkinoille.

Sopno

Sopno is social impact investment platform/consultancy business platform, act as a cultural bridge between Finnish technology, impact investors, and project  provider to accelerate sustainable solutions from Finland to developing countries.

Kesti

Kesti-ruokapalvelu tarjoaa sekä ympäristöystävällisen ja terveellisen että helpon ruokavaihtoehdon. Avitamme arkeasi kokoamalla maukkaat ainekset resepteineen kassiin, jonka voit napata työpaikaltasi mukaan päivän päätteeksi. Mottomme on: tiedolla valitut raaka-aineet, rakkaudella luodut reseptit.

Keruu

Keruu.fi is a service and community for forest enthusiasts and professionals.  Our tools can help you improve the efficiency of your berry and mushroom picking, gain organic certification and find new distribution channels and income.

Särkifood

Suomalaiset syövät liian vähemmän kalaa kuin olisi hyväksi heidän terveydelleen. Samaan aikaan Suomessa menee vuosittain hukkaan miljoonia kiloja särkikaloja. Särkifood yhdistää nämä ongelmat maukkaaksi ja terveelliseksi ratkaisuksi tarjoamalla särkeä kuluttajille kätevässä ja hyvänmakuisessa muodossa

Kitsain

Suomalaiset kotitaloudet heittävät ruokaa hukkaan vuosittain puolen miljardin edestä – 125 euroa henkilöä kohden. Tämä on iso ongelma myös päästöjen ja eettisyyden kannalta. Kauppaketjuista riippumaton Kitsain palvelu pureutuu kuluttajalähtöisesti kotien ruokahävikin ehkäisyyn helpottamalla ostosten suunnittelua ja ruokavaraston hallintaa, sekä tarjoamalla tuotteiden hintatietoja.

Pölytyspalvelu

Luonnonpölyttäjien häviäminen ja mehiläisten joukkokuolemat uhkaavat ruoantuotantoa. Tällä hetkellä kasvinviljelijä haluaisi ostaa pölytyspalvelua, mutta mehiläistarhaaja ja kasvinviljelijä eivät kohtaa. Pölytyspalvelusovelluksemme yhdistää mehiläistarhaajan ja pölytystä tarvitsevan kasvinviljelijän.

IMG_0756 (1)

X