Location

Yliopistonkatu 4
Yliopistonkatu 4, Helsinki

Date

15 Nov 2017

Time

15:00 - 17:00

Agora-keskustelutilaisuus

Järjestäjä Helsingin yliopiston tieteentekijät ry

Arvioitu osallistujamäärä: 30-50

HYT ry järjestää 15.11. klo 15-17 jo perinteeksi muodostuneen Agora-tilaisuuden, jonka tarkoituksena on ajankohtaisista teemoista keskusteleminen koko yliopistoyhteisön kesken ja varsinkin keskusteluyhteyden ylläpitäminen johdon ja muiden yliopistolaisten välillä. Helsingin yliopiston valitsemia teemoja tälle ja ensi vuodelle ovat muun muassa yhteisöllisyys ja tasa-arvo. Avoimuus on keskeisessä asemassa yhteisöllisyyden ja tasa-arvoiseksi koetun työyhteisön kannalta.

HYT on kutsunut Helsingin yliopiston rehtorin, vararehtorit ja hallintojohtajan keskustelemaan mm. yllä mainituista teemoista ja Sue Scottin työryhmän raportin sisällöstä. Jotta yliopistossa viime vuosina tehdyt muutokset ja niiden käsittely olisi mahdollisimman avointa ja rakentavaa, HYT vaatii, että Scottin työryhmän raportti tehdään julkiseksi. Rehtori Jukka Kola ja hallintojohtaja Esa Hämäläinen ovat varmistaneet osallistumisena Agora-tapahtumaan.

Tilaisuuden alussa esittäytyvät HY:n uusi henkilöstöjohtaja Tiia Tuomi ja Tieteidentekijöiden liiton uusi toiminnnanjohtaja Johanna Moisio. Mukana keskusteluissa myös HYTin ehdokas yliopiston hallitukseen, Ragna Rönnholm.

Tarjoamme kahvia ja pullaa. Tilaisuus on avoin kaikille, tervetuloa!