Mini Challenge x LähiTapiola

– Yksilöityä hyvinvointia

Maailma ympärillämme muuttuu nopeasti. Kellokorttiympäristöt ja pitkät työsuhteet ovat opiskelijoille eilispäivää: moni meistä työskentelee nyt tai tulevaisuudessa paikasta ja ajasta riippumatta projektitöissä tai freelancereina. Haluamme itse päättää omista työajoistamme ja -tavoistamme. Pätkätyöt, työn murros ja maailman monimutkaistuminen asettavat kuitenkin omat haasteensa kehon ja mielen hyvinvoinnille.

MITÄ?

LähiTapiola ja Helsinki Think Company yhdessä tuovat opiskelijoiden pohdittavaksi pulman, jonka ratkaisemisessa opiskelijat ovat todellisia asiantuntijoita: Millaiset konseptit ja palvelut lisäisivät sinun hyvinvointiasi ja turvaasi nopeasti vaihtuvissa elämäntilanteissa?

Uni, ravinto ja liikkuminen ovat yksilön fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin ja jaksamisen perusta. Henkiseen hyvinvointiin vaikuttavat myös muut tekijät. Miten voimme tukea yksilön hyvinvointia, henkisiä voimavaroja ja tuoda mielen mukaan hyvinvointiin? Kuinka voimme hyödyntää työyhteisöissä koettua yhteisöllisyyden ja heimoutumisen tunnetta yksilöiden hyvinvoinnin lisäämisessä ja työpaikalla jaksamisessa? Mitkä ovat ne keinot, joilla voimme motivoida yksilöä yrittämään elämäntapojensa parantamista ja pysymään päätöksessään?

Opiskelijoille Mini Challenge on erinomainen tilaisuus parantaa yhteistyöskentely- ja esiintymistaitoja monitieteisessä ympäristössä. Tällä kertaa Mini Challenge järjestetään yhteistyössä LähiTapiolan kanssa. LähiTapiola etsii jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia avauksia, ja Mini Challengen työpajoissa korkeakouluopiskelijat pääsevät tuomaan osaamistaan esille ja saavat arvokasta kokemusta osaamisensa hyödyntämisestä käytännön haasteessa.

Mini Challenge on Helsinki Think Companyn järjestämä intensiivinen kahden päivän työpaja, jossa eri alojen opiskelijat pääsevät viemään osaamistaan käytäntöön. Työpajoissa monitieteiset opiskelijatiimit kehittävät konkreettisia ratkaisuehdotuksia ajankohtaisiin ja aitoihin yhteiskunnan ongelmiin.

KENELLE?

Mini Challengeen voivat hakea kaikki eri opintoalojen ja -vaiheiden opiskelijat. Etsimme kaikkia aiheesta kiinnostuneita oikeustieteilijästä ravintoterapeuttiin ja kemististä valtiotieteilijään, sillä monitieteisyys avaa uusia näkökulmia ja inspiraatiota ajattelemaan tuttuja asioita toisin. Helsinki Think Company muodostaa tiimit, millä pyritään varmistamaan poikkitieteellisen energian tasainen jakautuminen! Koko tapahtuma on suomenkielinen.

Viikonlopun aikana osallistujat kehittävät työelämätaitojaan ja tutustuvat muihin osallistujiin. Tiimit tarttuvat intensiivisesti ongelmaan kiinni, ideoivat ratkaisun ja pääsevät lopuksi testaamaan ratkaisuaan. Tavoitteena on, että tiimien ideat ovat aidosti käyttö- ja kehityskelpoisia ja että niissä on liiketoimintapotentiaalia. Haluammekin tarjota tiimeille mahdollisuuden ja tuen myös jatkaa ratkaisun kehittelyä työpajan jälkeen.

MILLOIN & MISSÄ?

Mini Challenge järjestetään 13.5–14.5. Helsinki Think Companyn Viikin tiloissa (Latokartanonkaari 3), ja parhaat tiimit pääsevät työstämään ideaansa eteenpäin LähiTapiolan asiantuntijoiden kanssa 18.5. Tapiolassa. LähiTapiola haluaa tarjota lupaavimmille tiimeille mahdollisuuden sparrailla ideoitaan eteenpäin asiantuntijoidensa kanssa yhden työpäivän verran ja palkitsee parhaiten onnistuneen tiimin lopuksi vielä Polarin älykkäillä urheilukelloilla.

Osallistujan tulee sitoutua yhden viikonlopun mittaiseen työskentelyyn sekä torstain 18.5. työpajaan. Lauantaina aikataulu on noin kello 10–18, sunnuntaina kello 12–18 ja torstaina kello 9–17.

Yhteystiedot

Ilmoittaudu


Host-tiimi
+358 50 319 9624
helsinki(at)thinkcompany.fi

Ilmoittautuminen päättyy 3.5., ja tiimit ilmoitetaan viimeistään 5.5.

Ilmoittaudu
X