Location

Haartmaninkatu 4
Haartmaninkatu 4, Helsinki

Date

19 Nov 2019

Time

17:00 - 20:00

Ajanhallintakoulutus – tehokkuutta ja stressittömyyttä arkeen!

Ajanhallintakoulutus – tehokkuutta ja stressittömyyttä arkeen!
Järjestäjä: Havis Amandan Nuorkauppakamari ry
Tila: Haartmaninkatu 4, Think Company Cube

Tehtävälistat huutavat hoosiannaa, sähköpostitulva ei vain lopu ja työpäivän jälkeen jää tunne, että moni tärkeä asia jäi hoitamatta. Kuulostaako tutulta? Tule mukaan ajanhallintakoulutukseen kuulemaan viimeisimmät vinkit ja konkreettiset työkalut, miten johtaa itseään tehokkaammin ja ottaa haltuun arjen kaaos!

Tämä kokonaisvaltainen koulutus tarttuu aiheeseen monesta näkökulmasta. Tarkastelemme sitä, miten persoona vaikuttaa ajanhallintaan ja miksi neurotieteen näkökulmasta tapojen muuttaminen on haastavaa. Tutustumme useampaan ajanhallinnan konseptiin ja konkreettiseen vinkkiin, miten toimia toisin. Käymme läpi myös muutaman teknisen työkalun, joka voi helpottaa arkea etenkin päivittäisessä työssä.

Koulutuksen vetää Marianne Kuusijärvi, projektipäällikkö, KTM ja ja psykologiaa laajasti lukenut ajanhallinnan mestari. Marianne on kouluttanut monipuolisia ryhmiä ja saanu poikkeuksetta kiitettävät palautteet koulutuksistaan. Viimeksi osanottajat kommentoivat mm. seuraavaa: ”Kouluttaja oli hyvä, tunsi asiansa ja oli itse innostunut siitä. Herätteli kuulijakuntaa ajattelemaan ja ymmärtämään asioita uudella tavalla. Paljon sovellettavaa ja tarpeen myös johtoryhmätasolle!” “Koulutuksessa oli parasta inspiroiva ote, esimerkkien käyttö, psykologisen puolen hyödyntäminen ja kouluttajan positiivinen ja kannustava asenne.

Osallistujamäärä: 15-25