Location

Yliopistonkatu 4
Yliopistonkatu 4, Helsinki

Date

15 May 2019

Time

17:30 - 18:30

Millenial panel discussion

TAITOJEN TULEVAISUUS. Paneelikeskustelu pärjäämisestä (työ)elämässä on pian täällä.

Mikä osaaminen on olennaista tulevaisuudessa, jota leimaavat mm. lämpenevä ilmasto, tekoäly ja ihmisenä olemisen muutos? Voiko yhden taidon mestarina tukea muidenkin taitojen kasvua? Tervetuloa Millennial Boardin Taitojen Tulevaisuus -paneeliin Helsingin Tiedekulmaan keskiviikkona 15.5. kl.17.30-18.30!

Aloitamme puhumalla eettisestä osaamisesta, tekoälystä, luovuudesta ja johtajuudesta. Tule vaikuttamaan siihen, mihin päädymme!

Panelisteina tulevaisuuden (työ)elämän taidoista puhuvat:

Anna Seppänen – tutkija, Helsingin yliopisto.
Anna Martta Seppänen (TM) viimeistelee sosiaalietiikan väitöskirjaa yritysten yhteiskuntavastuusta. Seppänen on tutkinut myös myötätuntoa organisaatioissa yhdessä CoPassion-tutkimusryhmän kanssa. Tutkimustyön ohella hän kouluttaa organisaatioita inhimillisen työelämän ja etiikan teemoista.

Antti Merilehto – toimitusjohtaja, AI Strategy Company.
Antti on kasvatustieteen juurilta kauppatieteiden pariin päätynyt ex-Googler. Antin kirjoittama Tekoäly – matkaopas johtajalle oli vuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa. Lähitulevaisuudessa kiehtovat valo, vesi ja moottoripyöräily.

Krista Petäjäjärvi – läänintaiteilija, Taiteen edistämiskeskus.
Krista on taiteilija-kehittäjä, joka edistää taiteen ja taiteilijan asiantuntijuuden välittymistä yhteiskunnalliseen kehittämiseen. Hänen erityisalueenaan on taide osana työelämän organisaatioita.

Suvi Widgren – toimitusjohtaja, Smartum Oy.
Suvi on kartuttanut lähes 15 vuoden johtamiskokemuksen monelta alalta muodista ravintola-alaan ja työhyvinvointiin. Intohimoisen bisnesnaisen ja puhujan kokemukseen kuuluvat sekä nousut että konkurssi ja yksi unohtumaton maailmanympärimatka.

Tämä paneelikeskustelu on avoin tilaisuus, ja se pidetään suomeksi.

Lisätietoja ja tiedustelut: Roosa-Maria Manninen, roosa.m.manninen@gmail.com.
Millennial Board: millennialboards.com. “