Date

26 Aug 2020

Time

17:00 - 20:00

Nuoret Yrittäjät x Helsinki Think Company: Pitchaustyöpaja

Järjestäjä: Helsinki Think Company ja Nuoret Yrittäjät
Osallistujamäärä: 15-30
Tapahtumatila: Tapahtumatori

Kuinka vakuuttaa kuulija hetkessä? Entä miten sanallistaa liikeidea konkreettiseksi hissipuheeksi?

Työpajassa saat konkreettiset työkalut pitchin rakentamiseen, eli opit kertomaan yrityksestäsi vaikuttavasti ja napakasti. Lisäksi pureudumme siihen, kuinka hyvällä tarinalla luodaan iskevämpi pitch – oli keskustelukumppanina potentiaalinen asiakas tai sijoittaja. Työpajassa opit myös, kuinka nopeilla kokeiluilla uudet ideat eivät jää puheen tasolle.

Työpajan vetäjänä toimii Tuomas Kulmala Helsinki Think Companylta. Tuomaksella on kokemusta niin tiimien kuin startupien auttamisesta vaikuttavan pitchin luomisessa.

“Siisteintä on kun pääsee näkemään, kuinka lyhyessä ajassa pitchit kehittyvät merkittävästi ja jengi saa onnistumisen kokemuksia!”
-Tuomas Kulmala, Head of Partnerships

Ilmoittaudu työpajoihin oheisesta linkistä: https://hkithinkco.typeform.com/to/ZWQTn0z4

Työpaja on osa kolmen työpajan sarjaa, jonka järjestävät yhteistyössä Helsinki Think Company ja Nuoret Yrittäjät. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti Nuorten Yrittäjien jäsenille, mutta myös Helsinki Think Companyn yhteisön jäsenillä on mahdollisuus osallistua. Työpajaan otetaan enintään 30 osallistujaa.

HUOM! Työpaja järjestetään Meilahden Terkko Health Hubin tiloissa osoitteessa Haartmaninkatu 4. Mukaan on mahdollista liittyä myös etänä.