Helsinki Think Company x Holvi: Miten maailmaa muutetaan yhdessä?

Helsinki Think Company järjesti torstaina 22.9. Miten maailmaa muutetaan -puhujatilaisuuden, jossa viisi inspiroivaa puhujaa kertoi tarinan maailman muuttamisesta. Osallistujat ja livelähetystä seuranneet saivat kokea, kuinka rohkeudella ja omien arvojen tunnistamisella tehdään muutosta. Tapahtuman rakentamiseksi Think Companylla tehtiin vapaaehtoisvoimin tunteja kovaa työtä. Tapahtuman tekemisessä korostui kolmen pääjärjestäjän Aurin Linnean ja Annin let’s do this -asenne ja yhteistyö muiden innostuneiden kanssa.

Yksi syksyn inspiroivimman tapahtuman yhteistyökumppaneista oli Holvi. Holvi on luonut yrittäjän arkea helpottavan yritystilin, jonka avulla voi pyörittää yritystään näppärästi. Holvi oli ylpeänä mukana tukemassa Helsinki Think Companya ja Miten maailmaa muutetaan -puhujatapahtumaa.

Olemme osin samalla agendalla: tekemisen, yrittämisen ja paremman maailman mahdollistaminen ovat lähellä myös meidän toimintamme ydintä. On todella inspiroivaa olla mukana tapahtumissa ja ilmiöissä, joista syntyy uusia siistejä juttuja! Sitä paitsi, kukapa missaisi näin siistin tapahtuman!

               Arttu Talvitie, Holvi

Holvi tukee toiminnallaan vahvasti nuorta yrittäjyyttä ja Suomeen syntynyttä yrittäjyysyhteisöjen verkostoa. On ilo huomata, että apu ja tuki yrittämisen aloittamiseen ovat entistä helpommin saatavilla – näin kynnys kokeilla uutta madaltuu. Think Company tarjoaa esimerkiksi ilmaista työskentelytilaa ja yhteisön, johon tukeutua kiperissä tilanteissa. Holvi on myös osa tätä tukiverkkoa tarjoamillaan palveluilla. Taloudenhoito ja sen järjestäminen askarruttaa jatkuvasti monia yrityksen perustamisesta kiinnostuneita.

Ihmiselle on tärkeää päästä toteuttamaan itseään. Siksi yrittäjyys voi olla paljon palkitsevampaa kuin perinteinen työnteko. Yrittäjyys ei kuitenkaan ole pelkästään itsensä toteuttamista. Yrittäjyys on myös paljon byrokratiaa ja bisneksen pyörittämistä. Tuskin kukaan rupeaa yrittäjäksi voidakseen tehdä kirjanpitoa? Siksi Holvi helpottaa yrittäjän arkea, jotta he voisivat keskittyä intohimoonsa.

Käy tsekkaamassa Miten maailmaa muutetaan -taltiointi täältä ja koe illan huippupuhujien Bruce Oreckin, Tuija Talvitien, Frank Martelan, Milla Halmeen ja Aape Pohjavirran vangitsevat puheenvuorot uudestaan. llta täytti monien odotukset: inspiraatio, motivaatio ja usko, että omilla teoilla saa aikaan muutosta, vahvistui varmasti jokaisella. Kiitos Holvi, että olitte mukana tekemässä yhtä syksyn siisteintä tapahtumaa!

[wyde_info_box title=”Mikä Holvi on?”]Holvi on yrittäjille suunniteltu yritystili, joka tehostaa liiketoimintaa. Holvi-tili helpottaa yritystoiminnan pyörittämistä, koska voit hoitaa koko yrityksesi talouden yhdessä palvelussa – helposti ja näppärästi. Perinteisten maksuominaisuuksien lisäksi siinä on yritystoimintaa helpottavia työkaluja kuten laskutustyökalu, oma verkkokauppa ja kehittyneet talousraportit. Kaikki toiminnot on suunniteltu niin, että niitä osaa käyttää vaikka ei olisikaan tietotekniikan tai talouden ammattilainen.

[/wyde_info_box]