Oletko sekä ajattelija että käytännön tekijä? Kiinnostaako yrittäjyys ja akateemisen osaamisen vieminen käytäntöön? Haluatko kehittyä nuorena asiantuntijana ja ottaa haltuun uusia taitoja tapahtumatuotannosta workshop-fasilitointiin, yrittäjyyteen, myyntiin ja viestintään? Haluatko osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa uusille ideoille sanotaan aina “joo, ja”? Jos vastasit kyllä, saattaisit sopia Helsinki Think Companyn tekijäjoukkoon!

 

Helsinki Think Company hakee nyt tiiviiseen, iloiseen ja aikaansaavaan joukkoonsa uusia tekijöitä Meilahden, Viikin, Kumpulan ja keskustan toimipisteisiin. Luit oikein: Tänä syksynä laajenemme myös Kumpulaan, jolloin meillä on yhteistyöskentelytilat kaikilla neljällä kampuksella.

Olemme Helsingin yliopiston yrittäjyysyhteisö, jonka missiona on auttaa yliopistolaisia viemään osaamistaan käytäntöön kehittämällä omia ideoita ja projekteja. Ytimessämme on monitieteinen yhteistyö eri alojen nuorten osaajien välillä. Yhteisömme on paikka kokeilla, yrittää, erehtyä, oppia ja kokeilla uudelleen.

Helsinki Think Companysta on syntynyt muun muassa yrityksiä, tapahtumakonsepteja, verkostoja ja yhteiskunnallisia aloitteita. Poikkitieteellinen, aktiivinen ja kaikille avoin toimintamme on Helsingin yliopiston ja Helsingin kaupungin mahdollistamaa.

Tiimimme vastaa Helsinki Think Companyn tapahtumatuotannosta, viestinnästä, tilojen aktiviteettien ohjaamisesta sekä yhteistyöskentelytilojen jokapäiväisestä toiminnasta. Tiimiläiset ovat yhteisömme vahva selkäranka, joka edistää akateemisuuden viemistä käytäntöön yhteisömme kanssa. Helsinki Think Companylla pääset myös toteuttamaan omia ideoitasi, ottamaan vastuuta ja laajentamaan osaamistasi siihen suuntaan, joka sinua innostaa. Työ on osa-aikaista ja sopii hyvin opintojen oheen.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Reilun, avoimen ja lämpimän työyhteisön, joka auttaa toisiaan onnistumaan ja kasvamaan
 • Opintojen oheen sopivat joustavat työajat
 • Näköalapaikan pääkaupunkiseudun yrittäjyysyekosysteemiin
 • Innostavan, poikkitieteellisen ja monialaisen työympäristön
 • Tilaisuuden rakentaa uudenlaista toimintaa
 • Mahdollisuuden kasvaa nuorena asiantuntijana

 

Mitä tehtäviisi kuuluu?

 • Tapahtumatuotanto ja sisältöjen fasilitointi yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa
 • Tutustuminen yhteisön jäseniin, joita ovat startupit, yrittäjät, tutkijat ja opiskelijat, sekä heidän verkostoiminen toisiinsa
 • Viestintä ja Helsinki Think Companyn näkyvyyden kasvattaminen
 • Ohjaaminen yrittäjyyttä tukevien palveluiden piiriin
 • Yhteistyöskentelytilojen arjen pyörittäminen

 

Mitä odotamme sinulta?

 • Aktiivisuutta, idearikkautta ja hyviä sosiaalisia taitoja
 • Kiinnostusta yrittäjyyttä ja yrittäjyystoiminnan kehittämistä kohtaan
 • Kykyä työskennellä sekä suomeksi että englanniksi
 • Rohkeutta oppia ja tarttua haasteisiin
 • Arvostamme kokemusta yrittäjyydestä, tapahtumatuotannosta, viestinnästä tai järjestötoiminnasta

 

Erityiseksi ansioksi katsomme osaamisen jossain seuraavista:

 • Tapahtumatuotanto, fasilitointi, sisältöjen organisointi
 • Verkostoituneisuus oman alan verkostoissa sekä yrittäjämäisen toiminnan saralla
 • Blogaus, tekstin tuottaminen, markkinointi, sosiaalinen media
 • Valokuvaus, graafinen suunnittelu, taittaminen
 • Nettisivujen päivittäminen ja kehittäminen: WordPress, Visual Composer
 • Ammatillinen ruotsin kielen taito

 

Hostien työaika on noin 14 h/hlö/vko toimipisteiden ollessa auki ja palkka noin 672€/kk. Työn määrää voidaan neuvotella tarpeita vastaaviksi. Työt ajoittuvat pääasiassa arkisin noin klo 8–20 välille. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva. Toivomme sitoutumista vähintään lukuvuodeksi 2018–2019. Ilmoitamme kaikille hakijoille jatkoon pääsystä 14.8.2018 illalla aikaisintaan klo 18. Haastattelut toteutetaan kahdessa osassa, ensin ryhmähaastatteluina 15.8. klo 9–17 ja yksilöhaastatteluina 16.–17.8.2018 klo 9–17. Valinnoista ilmoitetaan 17.8.2018 haastattelujen jälkeen. Tehtävään perehdytys ja työsuhde alkavat heti elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Voit hakemusta tehdessäsi perehtyä toimintaamme nettisivuillamme osoitteessa thinkcompany.fi, Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä ja Instagramissa (@helsinkithinkco).

HAKEMUKSET


Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen
rekrytointi@thinkcompany.fi. Hakemukset tulee toimittaa 13.8.2018 klo 23:59 mennessä. Mikäli teet kirjallisen hakemuksen, CV:n ja hakemuksen yhteispituus on kaksi liuskaa. Toimita ne pdf-muodossa yhtenä tiedostona. Laita tiedoston nimeksi pelkästään oma nimesi. Kirjoita viestin otsikkoon “Hakemus Helsinki Think Company” ja oma nimesi.

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit juuri Helsinki Think Companylle töihin. Tuo hakemuksessasi esiin, mihin toimipisteeseen haet ja kuvaile, miten loisit ja palvelisit paikallista yhteisöä. Kerro, minkälaisia sisältöjä haluaisit toteuttaa yhteisöllemme osaamisesi, kiinnostustesi ja tieteenalasi pohjalta. Meitä kiinnostaa kuulla, millainen tiimityöskentelijä olet ja mitä taitoja tuot mukanasi tiimiin. Lisäksi voit kertoa, minkälaisia projekteja olet ollut toteuttamassa ja missä voisimme auttaa sinua kehittymään.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat

Rosa Salmivuori +358 41 527 1508 rosa@thinkcompany.fi (Keskustan toimipiste ja yleiset kysymykset)

Elina Viukari +358 40 568 9834 elina@thinkcompany.fi (Kumpulan toimipiste)

Iiro Uotila +358 50 593 6529 iiro@thinkcompany.fi (Viikin toimipiste)

Kiira Grönroos +358 40 779 1717‬ kiira@thinkcompany.fi (Meilahden toimipiste)

Matti Petteri Pöntiö +358 40 556 4082 mattipetteri@thinkcompany.fi