Helsinki Think Companyn huhtikuun Community Superhero, TET-harjoittelijamme Lauri Pyykkö, kertoo työkokemuksistaan kahdelta viikolta ja esittelee uuden tiimiläisen, CMO Liisa Lehkosen. 

Hei teille blogin lukijoille!

Helsinki Think Companyn ensimmäinen TET-harjoittelija Lauri Pyykkö.

Olen Lauri Pyykkö, Helsinki Think Companyn historian ensimmäinen TET-harjoittelija. Olen myös kilpauimari ja Helsingin nuorisoneuvoston sihteeri. Uiminen on ollut jo pitkään minua motivoiva asia, ja treenaan sitä aktiivisesti. Helsingin Nuorisoneuvoston sihteerinä ja nuorisovaltuutettuna toimiminen on erittäin mielenkiintoista ja inspiroivaa. Nuorisoneuvostossa vaikutamme nuoria koskeviin asioihin kaupungin päätöksenteossa.

Kaksiviikkoisen harjoitteluni aikana olen oppinut, kokenut, nähnyt ja saanut tehdä paljon. Työtehtäväni ovat olleet monipuolisia, mielenkiintoisia ja hyödyllisiä. Kiinnostavinta on ollut oman Päivitä maailmankuvasi -workshopin  järjestäminen työyhteisön jäsenille. Olen saanut olla mukana Mutiny yrityskiihdyttämön valmistamisessa ja erilaisissa tapaamisissa, vastata Think Companyn Instagram-tilistä, sekä päässyt tutustumaan työelämään ja mahtavaan työyhteisöön muiden tehtävieni ohella.

Helsinki Think Company on ollut TET-paikkana erittäin mielenkiintoinen, inspiroiva ja opettavainen. Työyhteisö on mukava sekä tiivis, ja on arvostettavaa nähdä, kuinka he ovat kavereita myös työpaikan ulkopuolella. Suurimman osan ajastani olen viettänyt keskustan uudenaikaisella toimipisteellä, jossa olen tutustunut myös joihinkin täällä työskenteleviin yrittäjiin. Lisäksi kävin Terkko Health Hubissa, jossa tutustuin muun muassa mielenkiintoiseen lääketieteelliseen kirjastoon ja laadukkaisiin työskentelytiloihin. On ollut hienoa nähdä, kuinka mukavia työntekijät ovat.

Helsinki Think Companyn uusi CMO Liisa Lehkonen.

Kaksiviikkoisen TET-harjoitteluni aikana Helsinki Think Companylla aloitti myös uusi työntekijä, CMO Liisa Lehkonen. Haastattelin tiimin tuoreinta jäsentä.

Mikä sai sinut hakemaan Think Companylle töihin?

Minua kiinnostaa yhteisö ja sen kehittäminen. Think Companyssa houkuttelee erilaiset, monipuoliset projektit ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaiseminen.

Mikä on ollut toistaiseksi parasta Think Companylla?

Think Companylla parasta on ollut ihmiset. Yhteisö on ollut kannustava ja mukaansatempaava.

Kuvaile työtehtäviäsi Think Companyllä?

Tehtävänäni on kehittää Helsinki Think Companyn markkinointia ja viestintää. Lisäksi vastaan toteuttamisesta muiden tiimiläisten kanssa.

Kuvaile omaa maailmankuvaasi?

Maailmankuvani on ymmärtäväinen, liberaali sekä feministinen.

Lauri Pyykkö pitämässä päivitä maailmankuvasi -työpajaa Think Companyn yhteisölle.

Sain tietää Think Companysta äidiltäni. Kun hain TET-paikkaani, halusin jonkin hieman erityisemmän paikan. Tutkin erilaisia vaihtoehtoja, ja päädyin lähettämään hakemukseni Think Companylle muiden potentiaalisten TET-paikkojen lisäksi. Olen varma, että tein parhaan mahdollisen valinnan tullessani Think Companylle.

Kiitos koko työyhteisölle mahtavasta TET-harjoittelusta. Tämä kaksiviikkoinen jakso oli erittäin mieleenpainuva.

Lauri Pyykkö

Helsinki Think Companyn TET-harjoittelija

 

Teksti: Lauri Pyykkö

Kuvat: Jenny Mujunen