Vielä ehdit hakea Think Companyn hallitukseen 2018!

Haku Helsinki Think Company ry:n hallitukseen vuodeksi 2018 päättyy 2.12. Vuoden 2017 puheenjohtajamme Rosa Smolander valottaa, mitä hallitus tekee ja mitä pesti antaa.

Mitä Helsinki Think Companyn hallitus tekee?

Rosa Smolander: Lyhykäisyydessään Thinkin hallitus ylläpitää, kasvattaa ja kehittää Helsinki Think Companyn yhteisöä. Käytännössä tämä on sellaisen toiminnan toteuttamista ja suunnittelua, joka hallitusta itseään inspiroi ja kiinnostaa ja johon he itse haluaisivat mukaan. Tänä vuonna hallitus on järjestänyt esimerkiksi puhujatilaisuuksia sekä Friday Funday -hengailuiltoja ja ollut muun Think Companyn porukan mukana pitämässä kiihdyttämöitä ja workshoppeja. Todellisuudessa Thinkin yhteisöä ei juurikaan jäsennellä ja rajailla sen mukaan, kuka on hallituksessa ja kuka ei, vaan koko yhteisö aktiiveista hallituslaisiin ja hosteihin toteuttaa toimintaa yhdessä.

Kenelle hallituspesti sopii?

Rosa: Hallituksessa on ollut vuosittain vähän kaikkea fuksista, kandiin, valmistuvaan ja tohtoriin. Porukka on pohtivaa, tekevää, yhteisöllistä ja paikoin tarkkailevaa, vaikea määritellä. Hakea voi, vaikkei olisi valtavasti kokemusta ja tietoa Thinkin toiminnasta tai startup-maailmasta, vaikka kokemus jostain ohjelmastamme antaakin hyvän pohjan pestiin. Missiomme on akateemisen yrittäjyyden ja osaaminen kasvattaminen, joten kiinnostus tähän on loistava syy hakea hallitukseen. Meitä kaikkia yhdistää vahva yhteinen visio akateemisen osaamisen jalkauttamisesta.

Mitä hallitusvuosi antaa?

Rosa: On ihan mieletöntä tehdä päivittäin yhteistyötä ja ystävystyä Helsingin siisteimpien organisaatioiden ja yritysten kanssa. On mahtavaa sparrailla ja itkunauraa yhdessä tiimin kanssa uusia tapahtuman käänteitä kasaan välillä pikkutunneillekin asti ja lopulta tehdä sellaisia tapahtumia ja sisältöjä, joita Suomessa, Pohjoismaissa tai ehkä koko Euroopassa ei ole tehty aiemmin. Ja kun tapahtuman osallistujat, yhteistyötahot ja yleisö tulevat paikalle, menestys saa usein kaikkien leuat loksahtamaan. Se on hemmetin siistiä. Sekin on tietenkin mahtavaa, että meidän rakentama kokemus voi olla isolle joukolle osallistujia äärettömän merkityksellinen suunnanmuuttaja.

Lue lisää hausta Facebook-eventistä, josta löydät myös hakulomakkeen. Haku päättyy 2.12. klo 23.59!

Vuoden 2017 hallituksen varapuheenjohtaja Juho Kostet ja puheenjohtaja Rosa Smolander.