Kaipaatko jotain uutta tekemistä opintojesi oheen? Tuntuuko, että tutkimustyö ei yksistään riitä, vaan haluaisit monipuolisesti olla mukana yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa? Onko sinulla orastava yritysidea, mutta et tiedä kuinka saada homma käyntiin?

Olet tullut oikeaan paikkaan, nimittäin Helsinki Think Companyn matkaan! Meidän päämääränämme on olla mukana ratkomassa ajankohtaisia yhteiskunnallisia haasteita, tukea yritystoiminnan ensiaskelissa sekä vahvistaa opiskelijoiden työelämätaitoja. Ohjelmassa on tapahtumia moneen lähtöön, ja sisältö on vaihtelevasti suunnattu opiskelijoille, tutkijoille ja yrityksille. Kurkkaa kuvaukset tämän vuoden ohjelmasta ja ole kartalla kiinnostavista mahdollisuuksista!

Osa tapahtumistamme on etänä, mutta syksyn ohjelmat järjestetään livenä koronatilanteen niin salliessa. Katso myös lopun sneak peek – paljon kivaa ohjelmaa on vielä suunnitteilla!

Recoin-innovaatiosessiot

Hack for Society

Psst…

Helsinki Think Companyn ohjelmat ovat pyörineet heti alkuvuodesta alkaen ja paljon kiinnostavaa on jo ehtinyt tapahtua. Pysy kuulolla ja lue tunnelmia menneistä tapahtumista!

Kiinnostuitko jostain ohjelmasta? Seuraa meitä somessa tai laita viestiä helsinki@thinkcompany.fi!

 

Teksti: Maiju Palosaari
Kuva: Samuli Vienola, Vimugraphy