Yhteistyö asianajotoimisto Dottirin kanssa

Think Companylla haluamme auttaa tiimejä lentoon mahdollisimman monipuolisesti. Yksi osa tästä on lakiasiat. Dottir on erikoistunut mm. teknologiaan, pääomasijoittamiseen ja startupeihin. Think Companylta lähtöisin olevat tiimit tarvitsevat lakineuvontaa ja Dottir haluaa olla mukana kehittämässä startup-ekosysteemiä. Yhteistyö on siis luonnollinen askel eteenpäin!

Aloittavat yritykset, olivat ne sitten kasvuhakuisia startupeja tai ”perinteisiä” yrityksiä, vieroksuvat usein juristeja. Usein aloittavat yritykset pelkäävät, että lakimiehet vievät heiltä tuotekehitykseen tarvittavat, alkuvaiheessa hyvin rajalliset, rahat. Asian ei todellakaan tarvitse olla näin.

Haluamme auttaa aloittavien yritysten ja juridiikan välisen kuilun kaventamisessa. Alun pitää olla mahdollisimman helppo, jotta syntyy paljon elinkelpoisia yrityksiä. Toinen hyvä seuraus on se, että kehittyy runsaasti kokemusta omaavia ihmisiä, sillä vaikka ensimmäinen yritys ei onnistuisi (kuten usein käy), kokeilevat ihmiset jäävät voimavaraksi yhteisöön. Näin luodaan elinvoimainen ekosysteemi, joka elää positiivista kokemuksen ja oppimisen kierrettä.

Dottir ja Think Company tulevat tekemään yhteistyötä kouluttamisen merkeissä. Pyrimme lisäksi vähentämään aloittavien yritysten byrokratiaa rahoitukseen liittyvissä asioissa laatimilla yhdessä mallidokumentteja, joita voidaan käyttää ensimmäisen rahoituskierroksen keräämiseen.